«Ν᾿ ἀγαπᾶς τὴν εὐθύνη. Νὰ λές: Ἐγὼ μονάχος ἔχω χρέος νὰ σώσω τὴ γῆς. Ἂν δὲν σωθεῖ ἐγὼ φταίω.» Ν. Καζαντζάκης


Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Τι συμβαίνει στη Γενική Ταχυδρομική ?


Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση του "τρωκτικού",σήμερα 11/5 :

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΩΝ...
ΦΤΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ. ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ. ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 6,000,000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 2 ΜΗΝΕΣ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ."

Αναγνώστης


Τα ερωτήματα είναι πολλά συνάδελφοι,πάλι...Η συγκεκριμένη εταιρεία βάση όσων είναι σε θέση να γνωρίζει το Σωματείο μας,όχι μόνο στην Πάτρα βέβαια,το τελευταίο μεγάλο διάστημα αργεί να καταβάλλει τους μισθούς και τις υπερωρίες των εργαζομένων.Όποιος τολμήσει να "ενοχλήσει"αυτόματα "βάζει το κεφάλι στον ντορβά".Οι εργαζόμενοι αμήχανοι περιμένουν να δουν που πάει η κατάσταση πριν προβούν σε κινητοποιήσεις.
Ας περιμένουμε...