«Ν᾿ ἀγαπᾶς τὴν εὐθύνη. Νὰ λές: Ἐγὼ μονάχος ἔχω χρέος νὰ σώσω τὴ γῆς. Ἂν δὲν σωθεῖ ἐγὼ φταίω.» Ν. Καζαντζάκης


Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Παν/κή απεργία 20/5/2010



Πάτρα,18/5/2010
Κλαδικό Σωματείο εργαζομένων στις ταχυμεταφορικές εταιρείες Ν. Αχαίας "Ένωση"
Συνάδελφοι,
για μια ακόμα φορά σας προσκαλούμε να διαδηλώσουμε μαζί την αντίθεσή μας στα ληστρικά μέτρα της Κυβέρνησης που τα περνά με συνοπτικές διαδικασίες και με την συναίνεση της αντιπολίτευσης δια της σιγής της...
Τα απάνθρωπα αυτά μέτρα,τις συνέπειες της εφαρμογής τους θα δούμε σύντομα,σκοπό δεν έχουν μόνο την οικονομική άλλά και την ηθική μας εξαθλίωση και εξόντωση.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ Ο Χ Ι !
Ειδικά για τον κλάδο μας,το βασιλιά της εργασιακής επισφάλειας,οι συνέπειες θα είναι ακόμα χειρότερες δεδομένων των συγχωνέσεων μεγαλοεταιρειών και της απόσυρσης ή πτώχευσης άλλων.

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τους αγώνες μας ενάντια σε αυτή την ολομέτωπη επίθεση. Με κέντρο τους χώρους δουλειάς και το σωματείο μας, παλεύουμε με διάρκεια, επιμονή και συνέχεια για την απόκρουση της επίθεσης. Έναν αγώνα για τη ζωή και το μέλλον μας. Γιατί άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Ούτε ατομικός, ούτε εύκολος. Μόνο όλοι μαζί, μόνο με επιμονή και συνέχεια, μόνο με κλιμάκωση και οργάνωση μικρών και μεγάλων μαχών, μπορούν να μπουν εμπόδια, να μην εφαρμοστούν, να παρθούν πίσω τα μέτρα. Μόνο έτσι δεν θα έρθουν κι άλλα. Μόνο έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για νέες διεκδικήσεις και νίκες.

- Την Πέμπτη 20 Μάη λέμε ένα ακόμα μαζικό και αποφασιστικό
ΟΧΙ στην επίθεση.
- Λέμε ένα ακόμα ΝΑΙ στη ζωή και τις ανάγκες μας.

Την Πέμπτη 20 Μάη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ!

Συγκέντρωση στις 10,30 στην Πλ.Όλγας.

ΤΟ Δ.Σ.