«Ν᾿ ἀγαπᾶς τὴν εὐθύνη. Νὰ λές: Ἐγὼ μονάχος ἔχω χρέος νὰ σώσω τὴ γῆς. Ἂν δὲν σωθεῖ ἐγὼ φταίω.» Ν. Καζαντζάκης


Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Μερικές διευκρινήσεις για "τα κούριερ" από τους ταχυμεταφορείς...

Να ευχαριστήσουμε θερμά τα Μ.Μ.Ε. και ιδιαιτέρως κάποιους μεγαλοδημοσιογράφους,που στα κανάλια,στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ή στα blogs που "εργάζονται",και με αφορμή το τραγικό συμβάν της απώλειας του Υπασπιστή του Χρυσοχοϊδη,μας αποκαλούν " τα κούριερ ".
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
Να διευκρινήσουμε λοιπόν :

1)ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ "ΚΟΥΡΙΕΡ".Ως γνωστόν,το άρθρο "το"υπάρχει πριν από ουδέτερα,ζώα ή πράγματα!!!
2)Ας τους πει κάποιος,ότι ο οδηγός ,(είτε δικύκλου,είτε αυτ/του),στη συντριπτική πλειοψηφία των υπαρχόντων εταιρειών ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ το περιεχόμενο των αποστολών που μεταφέρει.Το ίδιο ισχύει και για τους εσωτερικούς υπαλλήλους.
3)Αναλογιστείτε τον τρόπο που οι περισσότεροι από σας φέρεστε σε έναν συνάδελφο που έρχεται να σας παραδόσει κάτι και ...ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ !
4)Σεβαστείτε έναν κλάδο εργαζομένων που από τρομοκρατική επίθεση,πριν μερικά χρόνια,θρήνησε νεκρούς,(έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού στην ACS Πάτρας),και που καθημερινά βρίσκεται αντιμέτωπος με κινδύνους που είτε αφορούν στην οδική ασφάλεια,είτε στις επιθέσεις με σκοπό την κλοπή.
5)Αλήθεια κε Λοβέρδε :Σας έχουμε πείσει ότι ο κλάδος μας,εδώ και χρόνια,θα έπρεπε να είναι ενταγμένος στα Βαρέα και Ανθ/νά ?

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γ.Βασιλάκη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας στο enositaxym@yahoo.gr για οποιαδήποτε σχόλια,παρατηρήσεις,προτάσεις κ.λ.π.