«Ν᾿ ἀγαπᾶς τὴν εὐθύνη. Νὰ λές: Ἐγὼ μονάχος ἔχω χρέος νὰ σώσω τὴ γῆς. Ἂν δὲν σωθεῖ ἐγὼ φταίω.» Ν. Καζαντζάκης


Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

To μεροκάματο του τρόμου!!!

Μετά τις απανωτές κλοπές σε καταστήματα των ΕΛΤΑ,σε διανομείς και καταστήματα ταχυμεταφορών,ήρθε και τρομοκρατικό-όπως υποστηρίζει η ΕΛΑΣ-χτύπημα,με θύμα-ευτυχώς αποφέχθησαν τα χειρότερα-μια εργαζόμενη στην "swift mail".Ευχόμαστε ολόψυχα "περαστικά" στη συνάδελφο.

"Άνδρες της ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν στην οδό Ριζάρη τους δύο δράστες που σήμερα το πρωί παρέδωσαν διαδοχικά τρία δέματα με εκρηκτικούς μηχανισμούς σε διάφορες περιοχές στο Παγκράτι. Ο ένας από τους δύο φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ και οι δύο είχαν στην κατοχή τους πιστόλια και περούκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους συλληφθέντες καταζητούνταν για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».
Όλα ξεκίνησαν όταν στις 11.40 ο ένας από τους δύο δράστες παρέδωσε το πρώτο δέμα στην εταιρεία ταχυμεταφορών «Swift mail» με προορισμό τη μεξικάνικη Πρεσβεία. Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, στις 11.45, το δέμα έσκασε στα χέρια της υπαλλήλου της εταιρείας, όταν το πήρε από τον πάγκο και πήγε να το τοποθετήσει στη θέση του. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένη.
Αμέσως μετά, οι δράστες άφησαν ένα φάκελο σε κατάστημα ACS επί της οδού Σπύρο Μερκούρη 32 και πάλι στο Παγκράτι. Ο φάκελος είχε σαν παραλήπτη την πρεσβεία της Ολλανδίας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και πυροτεχνουργοί και έγινε ελεγχόμενη έκρηξη.
Οι δράστες, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίζονται από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και συλλαμβάνονται στην οδό Ριζάρη. Την ώρα της σύλληψης, ο ένας εξ αυτών ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι υπάρχει και τρίτο δέμα στο σημείο. Οι αστυνομικοί καλούν πυροτεχνουργούς και πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι δεύτερη ελεγχόμενη έκρηξη. "

πηγή : zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας στο enositaxym@yahoo.gr για οποιαδήποτε σχόλια,παρατηρήσεις,προτάσεις κ.λ.π.