«Ν᾿ ἀγαπᾶς τὴν εὐθύνη. Νὰ λές: Ἐγὼ μονάχος ἔχω χρέος νὰ σώσω τὴ γῆς. Ἂν δὲν σωθεῖ ἐγὼ φταίω.» Ν. Καζαντζάκης


Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Λίγα λόγια για την προηγούμενη ανάρτηση από τη διαχειριστική ομάδα


Το διαβάσαμε και είδαμε την αλήθεια και την απελπισία σ΄αυτό το κείμενο του συναδέλφου.Kαι η μεγαλύτερη αλήθεια κρύβεται στην τελευταία πρόταση."Αυτά και "καληνύχτα"στα σωματεία του κλάδου που κοιμούνται!!!!!"

Για ότι είδους ύπνου και να μιλάμε,(γιατί ο ύπνος δεν είναι αποτέλεσμα μόνο κόπωσης),τα αποτελέσματα είναι τα ίδια σε έναν κλάδο που φθίνει συνδικαλιστικά και όχι μόνο.
Ναι γίναν παρεμβάσεις.Και Δικαστήρια κερδήθηκαν,και Επιθεωρήσεις Εργασίας μας δικαίωσαν πολλές φορές,και κινητοποιήσεις και πορείες και...και...και...
Χάθηκε όμως η Σ.Σ.Ε. όπως και το θέμα των PDA.Και όχι συνάδελφοι.Δεν είναι παράπλευρες απώλειες,(όπως ακούστηκε από συναδέλφους).Είναι καθαρές ήττες και όλοι όσοι έχουμε εμπλακεί σ΄ αυτές πρέπει να ζητήσουμε κατ΄αρχήν ένα μεγάλο "συγνώμη" απ΄όλους τους συναδέλφους και αμέσως μετά να δούμε,(αν μπορούμε έστω για μια φορά όλοι μαζί),την επόμενη μέρα,η οποία δυστυχώς θα είναι πιο άθλια για τους εργαζόμενους του κλάδου μας που ήδη "τρώνε τη μαυρίλα".
Επίσης,θα πρέπει να πούμε και επωνύμως πως φτάσαμε σ΄αυτή την αθλιότητα.Υπάρχουν κάποιοι απλώς ηλίθιοι και ως εκ τούτου αήττητοι.Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι κάθε άλλο παρά ηλίθιοι.Κάποιοι,που προφανώς υποκινούμενοι βοήθησαν στο να φτάσουμε να στρώνουμε με τα ίδια μας τα χέρια το δρόμο προς την πλήρη αποθράσυνση της εκάστοτε εργοδοσίας.Το ρόλο του κάθε ενός τον γνωρίζουμε.Και εάν παραστεί ανάγκη θα επανέλθουμε από αυτό εδώ το blog και με ονόματα.'Ετσι κι αλλιώς δε φοβόμαστε να χάσουμε την εύνοια κανενός...Εις το επανιδείν


Από τη διαχειριστική ομάδα του blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας στο enositaxym@yahoo.gr για οποιαδήποτε σχόλια,παρατηρήσεις,προτάσεις κ.λ.π.