«Ν᾿ ἀγαπᾶς τὴν εὐθύνη. Νὰ λές: Ἐγὼ μονάχος ἔχω χρέος νὰ σώσω τὴ γῆς. Ἂν δὲν σωθεῖ ἐγὼ φταίω.» Ν. Καζαντζάκης


Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΣΟΚ !!! ΝΕΚΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ SPEEDEX

Πάτρα 29-5-2012

Σωματείο εργαζομένων στις ταχυμεταφορικές εταιρείες Ν. Αχαϊας "Η ΕΝΩΣΗ"

ΑΡ.ΠΡΩΤ : 1138/2007  Μέλος Ε.Κ.Πάτρας - Ο.Ι.Υ.Ε.
Κολοκοτρώνη 20,5οςόροφος,Πάτρα
τηλ-φαξ : 2610 270817
mail : enositaxym@yahoo.gr Blog : somatiocourier.blogspot.com


                                                                         
ΨΗΦΙΣΜΑ    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Συνάδελφοι,

Υπάρχουν κάποιες φορές που τα λόγια φαίνονται λίγα για να περιγράψουν μια κατάσταση...πόσο μάλλον ένα θάνατο...Ένα θάνατο συναδέλφου...ΈΝΑΝ ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ...

Όπως ενημερωθήκαμε ο συνάδελφος Γεράσιμος Σταμίρης,εργαζόμενος στην εταιρεία Speedex, υπέστη ανακοπή και δυστυχώς κατέληξε την Κυριακή.Τα αίτια είναι εμφανή από το παρακάτω απόσπασμα της καταγγελίας του Κλαδικού Σωματείου Αττικής,Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α :

Συγκεκριμένα  την Παρασκευή 25/5/2012 , ο  συνάδελφος Γεράσιμος Σταμίρης με την ιδιότητα του μέλους του ΣΕΤΤΕΑ, μας ενημέρωσε πως εξαιτίας της  απώλειας 3 φακέλων της alpha bank  την περασμένη Τρίτη , ανακρίθηκε από τον υπεύθυνο ασφάλειας της SPEEDEX Δ. Τσώτα την Παρασκευή 25/5 στα γραφεία του υποκαταστήματος της SPEEDEX στον Βοτανικό, χωρίς να επιτραπεί η παρουσία μέλους της διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου speedex , αλλά ούτε και του προϊστάμενου συναδέλφου Μπάμπη Κοντόπουλου.

  Κατά την ανάκριση ο υπεύθυνος ασφαλείας της SPEEDEX, είπε στον  συνάδελφο πως η εταιρεία θα καταφερθεί εναντίον του, ασκώντας ποινική δίωξη για την απώλεια των φάκελων,  εκτός αν αποχωρήσει οικιοθελώς ο συνάδελφος από την SPEEDEX .Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως ο Γεράσιμος Σταμίρης είχε πάρει 1 μηνά αναρρωτική  άδεια γιατί είχε  προβλήματα  υγείας  και του χορηγούνταν  φαρμακευτική  αγωγή .Παρά το γεγονός ότι  η  Speedex  γνώριζε το πρόβλημα υγείας του συναδέλφου εξακολούθησε την παράλογη πίεση επάνω του , καθώς την ιδία τακτική με τον υπεύθυνο ασφάλειας Δ. Τσώτα κράτησε και ο   οικονομικός  διευθυντής  Π. Γιαννίκης, ο  όποιος επέμεινε στην άσκηση δίωξης εναντίον του συναδέλφου, κατά την διάρκεια  της δεύτερης  συνάντησης που είχε ο συνάδελφος το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαΐου παρουσία  και  του Ηρακλή Ποζαπαλίδη μέλους της διοίκησης του ΣΕΤΤΕΑ.

  Δυο μέρες αργότερα τη Κυριακή 27 Μαΐου ο Γεράσιμος Σταμίρης δεν άντεξε το βάρος της πίεσης που του ασκήθηκε και κατέληξε από ανακοπή καρδιάς."

EXEI ΠΑΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΣΑΣ "ΚΥΡΙΟΙ"ΤΗΣ SPEEDEX ??? Ή ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ???

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ που κάνετε "ανακρίσεις"και απειλείτε?Ο Σταμίρης ήταν όλο το πρόβλημά σας?Πρώτη φορά χάνονται αποστολές σημαντικών πελατών σας ΚΟΡΑΚΙΑ ?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! Για όλους εμάς είστε οι ηθικοί αυτουργοί αυτού που συνέβη.

ΑΝ,ΛΕΜΕ ΑΝ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΣΙΠΑ,ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ-ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Οι εργαζόμενοι, "κύριοι"της Speedex ΔΕΝ είναι αναλώσιμοιο.Και εάν έχετε αποθρασυνθεί εντελώς με τις αβάντες των διαφόρων,(ΔΝΤ -Υπ.Απασχόλησης-Ανυπαρξία εργατοπατέρων και εργατομητέρων κ.α.),και νομίζετε ότι είστε στο απυρόβλητο ΠΛΑΝΑΣΘΕ,ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ!

Θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους συγγενείς και τους οικείους του Γεράσιμου.Θα είμαστε κοντά τους σε ότι χρειαστεί.

ΚΑΛΟ  ΔΡΟΜΟ  ΓΕΡΑΣΙΜΕ



ΓΙΑ    ΤΟ    Δ.Σ.      ΤΗΣ     "ΕΝΩΣΗΣ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας στο enositaxym@yahoo.gr για οποιαδήποτε σχόλια,παρατηρήσεις,προτάσεις κ.λ.π.